Hide and Seek

Fredag och jag festade inte! Jag började kvällen med en tripp till gånviken för att hämta Christian och Linus. Linus som var skit sur för att han inte hade nån bil så han inte kunde ta sig till åre. Men imorse kl fem satt han på tåget!
Kvällen fortsatte hos dessa två, innan jag begav mig till bosvedjan för att hälsa på gamla christian, där han markus och viktor satt. Jag skjutsade markus och viktor till rasmus och jag for vidare till matfors där jag fann Nicklas Johan och Andreas som fick följa med i stan. Nicklas öste på mig pengar och jag släppte av dom utanför avenyn.

Då jag fick reda på att jag inte behövde skjutsa hem Nils så for jag hem och la mig och sov! Iallfall efter det att Rasmus insett att om jag inte svarar de första 14 gångerna så kommer jag inte svara sen heller.

Bror har ringt både på födelsedagen och igår för att fråga om jag är kanon. Men ikväll smäller det!!
Vic Katarina Matilda och Elin kommer till mig för att äta. Jag skjutsar iväg bäbisarna till mormor och hämtar legget hos Kajsakavat.
Vid 6,7 börjar folket rulla in, och jag funderar fotrfarande på hur det ska få plats 18 tjejer i denna lägenhet?!?

Haha markus toivonen?! Hur gör du?! Nu funderar han på varför stora tjejer har stor uringning?! Ja, det är och förblir ett mysterium.