Sista dagarna i Thailand

Nu tänkte jag börja skriva "Guest called.." Bevis på att jag har jobbat för mycket? Det blir jobbigare och jobbigare att ta sig ur sängen på morgonen, och samma gäller faktiskt för alla mina kollegor. Vi tycker fortfarande att jobbet är roligt, men nu vill man bara härifrån och börja med något nytt.
Jag fick ett diplom igår, Little miss sunshine. Och faktiskt så kan jag tacka Marielle, Johanna och Nathalie för detta. Jag är ofta på bra humör och dom har verkligen gjort min säsong här i Thailand. Det är bara här som jag släpper ut mina aggressioner. Det var faktiskt riktigt roligt att få den och kul att veta att jag inte låter dumma människor dra ner min vardag.
 
Jag är nu inne på min sista vecka här i Thailand. Jag jobbar idag, imorgon och onsdag och sedan är jag ledig torsdag och reser på fredag. Jag har redan packat, nästan helt klart och det blev bara 15 kilo?!? Visserligen har jag inte packat ner skor, smink och hårgrejor men jag tror inte att allt väger mer än 40 kilo. Jag kan nog faktiskt klara mig med en väska också, får ju ha 32 kilo i en så det ska jag nog klara.
 
Nu är det jobb fram till 14 och sedan ska jag spendera eftermiddagen i poolen med Marielle och Nathalie.