You had me at hello

Ibland går det upp och ibland går det ned. Just nu går det ned samtidigt som det hela tiden går upp. Jag blev av med mitt jobb så jag söker nytt, där går det ned. Men jag har sagt upp mitt gårdshus och flyttat in med min fina kille. Där går det upp. Om den där människan bestämmer sig imorgon att han vill ha gårdshuset så går det ännu mer upp. Plus att jag ska få vara med bästa Fille på fredag. Det går bra alltså, men jag vill ha ett jobb. Jag jobbar på det.

I lördags hade vi en superbra kväll med massa tjejer hos Cissi. En sån typiskt tjejkväll med bara skvaller och skitsnack, precis vad jag behövde. Var där med min bästa tuttKim såklart som faktiskt hade tänkt sova hos sin syster. Men efter att jag pekat med hela handen så sov hon hos oss. Och hela söndagen var hon här så Johan gjorde middag åt oss (jag har det bra) och vi kollade på Zlatan. Supermysigt att få vara med mina två bästa, skulle dragit hit Cissi också.

Nu väntar jag i alla fall på att han ska komma hem från gymmet och sedan ska vi ordna med lägenheten, vilket betyder att han ska slipa träpall. Musklerna ska användas till någonting. Heja heja!
Publicerat i Allmänt
#1 / / vic:

vet inte vad jag ska säga, mer än att du kommer reda ut de där, dock vet jag att det är skit tungt. men hör gärna av dig något så kan vi väl ta o ses?